GIRL ON-THE-GO

Mivel a legutóbbi instagram szavazásnál legtöbben az elegáns outfitre voksoltatok, most is egy ilyen szettet hoztam. Az egyre tavasziasabb időjárás nagy előnye, hogy lassan rohangálhatunk szoknyában harisnya nélkül, aminek én nagyon örülök, mert ki nem állhatom a harisnyákat. Ezt a latex ceruzaszoknyát a Meshki-ről rendeltem, ahogyan a bodyt is, mindkettő szerelem első látásra. Meshki egy 2013 óta létező ausztrál webshop, ami a social médiának köszönheti nagy sikerét.
A nagybetűs ceruzaszoknya karcsúsít, nőies viselet így nem hiányozhat egy nő ruhatárából sem. Elengedhetetlennek tartottam a hozzá színben és textúrájában is passzoló magassarkú cipőt. Ez a két darab együtt csodákra képes!

Nagyon szeretem az extrémebb bodykat és bármennyire hihetetlen ez nem fehérnemű, hanem body! Magyarországon még nem olyan elterjedt ez a viselet és talán nem is lesz, de muszáj volt vennem egyet, hiszen fesztiválra is tökéletes. A blézerrel igyekeztem az egész szettet kicsit hordhatóbbá tenni.

Minden szezonban szeretek beszerezni egy egyedi napszemüveget és azt hiszem az idei darab megvan. Instagramon akadtam rá a Sunglass Spot-ra, ahol olyan nagy a kínálat, hogy alig tudtam választani. Ha még nem találtad meg az igazit, mindenképpen nézz szét az oldalukon!

 

Bodysuit – MESHKI

Szoknya – MESHKI

Blézer – ZARA

Táska – FAS POREC CIPELE

Cipő – ASOS

Napszemüveg – SUNGLASS SPOT

Photo: Kliszek Antal

41 Comments

Vélemény, hozzászólás?