SO FRESH AND SO CLEAN

Számomra a nyár elképzelhetetlen fehér ruhadarabok és kiegészítők nélkül. Leginkább azért, mert a fehér visszaveri a fényt és praktikusabb, ráadásul nyáron csodásan mutat minden világos szín a napbarnított bőrön. Amúgy is szeretem az ingeket, de sosem volt még ingruhám, pedig tavaly nyáron is szívesen beszereztem volna egyet. Sajnos akkor nem találtam meg az igazit, viszont idén sikerült. Imádom, hogy nem csak szimplán fehér, hanem piros, fekete és vajszínű csík is megjelenik rajta, de ettől nem lesz sok, hanem megmarad a tökéletes fehér ingruha.

Idén határozott elképzelésem volt a tavaszi sportcipőmről. Mindenképpen teljesen fehéret szerettem volna és legjobban a Nike Huarache modelljei tetszettek formára, így a végső kört 3 cipőre szűkítettem. Nagyon hasonlóak voltak, de végül ez a darab került ki győztesen, amit ehhez a szetthez is könnyedén tudtam párosítani. Rendkívül kényelmes és nagyon örülök, hogy bevállaltam egy fehér cipőt a sok riogatás ellenére.

Konkrét elképzeléssel elindulni vásárolni sosem szabad, mert általában csalódottság, majd kompromisszum a vége. Majdnem így jártam én is, amikor nekivágtam Budapestnek, hogy szeretnék venni nyárra egy szép fehér táskát. Sehol nem találtam a megfelelőt, amit elképzeltem. Aztán teljesen véletlenül a Mangoban nézelődve bukkantam rá erre a limitált bambusz táskára. Nem ilyet képzeltem el, de beleszerettem. Remélem nektek is tetszik! 🙂

 

Ingruha – ZARA

Nike Air Huarache – FOOT LOCKER

Táska – MANGO

Napszemüveg – MANGO

Nyakláncok – PULL & BEAR

Fülbevaló – TALLY WEIJL

Photo: Kliszek Antal

38 Comments

Vélemény, hozzászólás?