HUDA BEAUTY ROSE GOLD PALETTE REMASTERED

Aki egy kicsit is beleásta már magát egyszer a sminkekbe, biztosan találkozott a Huda Beauty Rose Gold palettával. Igazából mindenhol istenítették ezt a palettát a rengeteg hibája ellenére is. Ez egy 18 talc-mentes, építhető színt tartalmazó szemhéjpúder paletta, 3 fajta textúrával: matt, króm és fémes. Must have volt mindenki sminkes fiókjában. Amikor Huda bejelentette, hogy megújítja ezt a kis csoda palettát, az internet népe megőrült.

“Everyone who knows me, knows how important our original Rose Gold palette was to us, but when we launched it, we really had to invest everything into the palette and couldn’t invest in things like packaging and innovation! That year 2016, I actually couldn’t afford to pay myself a salary, because this palette was such a huge project for us! Fast forward to 2018 and we wanted to reintroduce our Rose Gold palette, with completely new and never seen before formulas, listening to everything you guys wanted! From SUPER intense mattes & incredibly pigmented foils, we are sooo excited to reveal to you our Rose Gold Remastered Palette.”

https://www.instagram.com/p/BiubkIknehi/?taken-by=hudabeauty

Lényegében beismeri, hogy régebben nem engedhette meg, hogy odafigyeljen a csomagolásra, mivel akkor még a minőségbe fektetett. Ami egyébként tök jó, de sokak hiányolták például a tükröt ebből az eredeti, 56 dolláros high end palettából. Viszont most mindenkinek valóra vált az álma, hiszen a csomagolás gyönyörű, tartalmaz tükröt és új formulákat is a május 22-én megjelent remastered paletta.

Dubai, Fling, Trust Fund, Rose Gold, Pink Diamond, 24K

Risque, Doll Face, Demure, #Blessed, Moon Dust, Bubbly

Black Truffle, Suede, Coco, Man-eater, Henna, Sandalwood

 

Maga a paletta 18 fényűző, talcummentes szemhéjpúdert rejt, négyféle textúrával: 8 vajpuha matt, 8 metálfényű, 1 szárazon és nedvesen is használható (fekete), és 1 gyöngyházfényű. Nekem, aki meg szerette volna venni az eredeti palettát, ez egy igazi csoda. Nagyon könnyű vele dolgozni. Natúr sminket és intenzív sminket is könnyű vele készíteni számtalan variációban. Kicsit potyog, viszont abszolút pigmentált (többen arra panaszkodnak, hogy nem az) . A lehető legjobb és legminőségibb paletta.

Egy egyszerű smokey-rose gold sminket szerettem volna készíteni. A Demure, Maneater, Trust Fund és a black Truffle színeket használtam fel hozzá.

Imádom! Ha gondolkodtatok a régi Rose Goldban vagy szeretnétek valami kezdő palettát, akkor ezt nagyon ajánlom. Sephorából, Cult Beautyról és Huda Beauty weboldaláról beszerezhető! 🙂

*Talc: Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet  a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. forrás: https://kremmania.hu/osszetevok/talc