YEEZY SEASON 6 ON BUDGET

El sem tudok képzelni jobb kampányt, mint amit Kim K és Kanye a Yeezy Season 6 promótálásánál tett. Ha esetleg még nem hallottatok róla, 2018 januárjában Kim egy nap akár több yeezy szettben is megjelent az utcákon, amint a napi teendőit végezte. Ezeket a fake paparazzik lefotózták, majd mentek fel az instára.

Valahogy így. Nem sokkal később a YEEZYSEASON6 hashtaggel ellátott képek átvették az instagrammot. Modellek, influencerek és Kimye barátai, mint Paris Hilton, Malika Miller, Julissa Neal január 30-án posztolták, amint újra elkészítik Kim Yeezy kampányának legjobb képeit. Ugyanazokban a ruhákban, a platina szőke hosszú parókával.

Ez egy olyan hullámot indított el, hogy mindenki szerette volna elkészíteni az ő saját képét. Nyilván ezek a ruhák elég drágák, így a legtöbb online ruhakereskedés kijött ezeknek az olcsóbb változatával. De tényleg, egy időben mindenhol ezt láttam. Nem olyan régen pedig a kedvenc ausztrál ruhamárkám, a Meshki is kijött a saját Yeezy ihlette kollekciójával. Nem volt kérdés, hogy nekem is ki kell próbálnom.

 

 

Felső – MESHKI

Biciklis short – MESHKI

Átlátszó csizma – FASHIONNOVA

Táska – LUUSH

 

Az első Fashionnova vásárlásotokból  30% kedvezményt kaptok, ha a linkre kattintotok: https://share.fashionnova.com/x/mVGbSf

Köszönöm a képeket Kliszek Antalnak 🙂

Share: