TOP 5 BLACK FRIDAY DEAL

Mielőtt belemennénk a legjobb fekete péntek ajánlatokba, szeretnék pár sort írni arról, hogy mi is ez, hogy alakult ki, hol stb..

Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy Amerikából indult, de hogy pontosan mikor és miért, azt szinte senki sem. Maga a kifejezés 1966-ban keletkezett és azóta fogalommá vált. Mi mégis az utóbbi években vettük csak át. Amerikában a hálaadást követő péntek a Black Friday. Használata Philadelphiából ered és ezzel a péntekkel indul meg a karácsonyi bevásárlószezon, ami hatalmas dugókkal, a belvárosi boltokhoz siető vásárlók miatt tömött járdákkal, sűrű forgalommal jár. Erre az üzletek hetekkel korábban tudatosan készülnek, például karácsonyi dekorációkkal vagy korai nyitással a rendkívül alacsony árak mellett. Bár Amerikában sem számít szünnapnak, mégis sokan kiveszik ezt a napot és megpróbálják a karácsonyi ajándékokat a lehető legjobb áron beszerezni.

A városokban a nagy leértékeléssel nyitó üzletek előtt hosszú sorokban, több órát is képesek várni az emberek, hogy ők lehessenek az elsők. Amikor bejutnak, a vásárlók lerohanják a boltot és amit tudnak, megragadnak, mivel a legvonzóbb termékekből rendszerint csak néhány darab van. Sajnos időnként ez sérülést is okoz.. Aki esetleg nem szeretne átesni a ló túloldalára, de lát fantáziát ebben a hagyományban, az manapság online is egyszerűen részt vehet rajta. Mint például én.

Magyarországon először 2013-ban tartották meg a Black Friday akciót.

 

 

Na és akkor a kedvenc ajánlataim:

Anastasia Beverly Hills – 4 paletta 2 áráért.

Nagyjából így tudnám jellemezni a kedvenc ajánlatomat. 4 ABH teljes méretű paletta egy gyönyörű limitált kiadású fiókos díszdobozban.

-Modern Renaissance

-Soft Glam

-Subculture

-Prism

Nagyon örülök ennek az ajánlatnak, mivel ezer éve szeretnék egy ABH palettát (mivel még egy sincs ? ), de sosem tudtam eldönteni melyiket. A csomag összértéke 168 dollár, de az akció keretein belül 90 dollár lesz. Sajnos limitált darabszámú, és még fogalmam sincs hánykor lesz elérhető, de igyekszem beszerezni egyet!

2. Meshki 90%-os leértékelés


Mivel ez az örök kedvencem, ezért külön örültem, hogy kivétel nélkül az összes ruhájukat leakciózták.
Szerda éjfélkor jött az email, hogy VIP hozzáféréssel (e-mail feliratkozással) most kezdődik náluk az őrület.
Annyit elárulhatok, hogy a négy gyönyörű ruha közül az egyik már úton van hozzám Ausztráliából.

 

https://www.instagram.com/p/BqbD1GUFZG5/

 

3. Cult Beauty – Too Faced akció

 

Régebben a Too Faced a hivatalos oldaláról nem szállított termékeket Magyarországra, ha jól tudom ez most is így van. Viszont a Cult Beauty oldaláról lehet rendelni és ráadásul 30% kedvezménnyel!! Kihagyhatatlan..
Ha éppen nem most hozattam volna Kamival Better Than Sex szempillaspirál utántöltést és a legújabb karácsonyi gingerbread palettájukat, tuti lecsapnék rá.

 

4. Kylie Cosmetics x KKW Beauty Round 2

Mostanában a Kylie Cosmetics nem igazán keltette fel a figyelmemet egyik termékükkel sem. Pedig emlékszem régen akár havonta is rendeltem tőlük, amikor valami új dolgot dobtak piacra. Viszont az első kollaborációjuk Kylie x KKW is megvan. Bár azzal nem voltam teljesen megelégedve, a színek ott is gyönyörűek voltak. Na most az elözőhöz képest a formula is más a 4 darabos szájfény kollekcióban, mivel 2 matt, 1 velvet és 1 szájfényt tartalmaz. Az árról egyelőre semmi infó nincs, de 45 dollár volt a legelső kollekció, ezért valószínűleg ezen az áron fog a mostani is mozogni. Black Friday napján fog megjelenni és nem tudjuk hogy lesz-e esetleg ingyenes szállítás vagy más ajánlat, az instán csak annyit írtak, hogy különleges lesz ez a péntek!

 

 

5. Huda Beauty Black Friday

https://www.instagram.com/p/BqaINn1Apcq/

-Complexion termékekre 20% kedvezmény

-Paletták, beleértve a New Nude palettát 30% kedvezmény

-Highlighterekre 40% kedvezmény

-Szájfények, rúzsok és műszempillák 50% kedvezménnyel

 

Itt azért nagyon elgondolkodtató, de a legjobban a New Nude palettát szeretném, és az 65 dollárról most 45 dollárra lesz leértékelve, ami még mindig drága, de ha ígyis-úgyis szeretném, akkor most éri meg, nem? Valahogy így győzködöm magam, hogy ez normális dolog..