Á LA MAISON GRAND

Imádom a tavaszi és nyári reggeleket, amikor odakint már világosodik, és néhány madár hangja már hajnalok-hajnalán is hallatszik.
Ha pedig tudom, hogy reggelizni megyek, még szívesebben kelek ki az ágyból.

Régebben jártam már az Á la Maison Grand-ben amikor az még a Nádor utcában volt. Akkor annyira nem győzött meg, most viszont nagyon örülök, hogy adtam neki még egy esélyt, mivel nagyon feltöltődtem ezen a szuper kis helyen. A reggelinek különben is döntő hatása van az egész napodra. Gondolj bele, milyen rossz ha nem indul jól, vagy éppen milyen szuper lehet, ha jól indul.

Ilyen finom ételek, kiszolgálás, és környezet mellett viszont csak jól indulhat. A márvány arannyal kmbinálva a kedvenc kombóm berendezés szempontjából, és itt nagyon figyeltek a részletekre. Sokkal jobban néz ki, mint a régi Á la Maison.
Én természetesen eggs benedictet ettem ( mint mindig ) megspékelve egy kis baconnel, Colette sajtos sonkás bundáskenyeret.
Úgy döntöttünk, mindezek után azért benevezünk egy Blueberry pancakere is. Mivel én már nagyon érzem a tavaszt jeges kávét rendeltem ( bár simán rendelek télen is mert imádom) Coli pedig matcha lattét amit végül chai lattéra cseréltünk.

Minden fantasztikus volt és bátran ki merem jelenteni, hogy az Á la Maison Grand jelenleg a kedvenc reggelizőm Budapesten!
Ui.: Érdemes asztalt foglalni az oldalukon, vagy telefonon mivel mindig tele vannak! 🙂