SARKI FŰSZERES

Mostanában, ha hétvégén nem Balatonon vagyunk, hanem Pesten ragadunk, el szoktunk menni biciklizni. Régen óriási hülyeségnek tartottam, és valószínűleg a hétköznapokban és a belvárosban továbbra is annak tartanám. Viszont itt a 13. kerületben, amikor kiürül Budapest, imádom.

Egy ilyen szombati biciklizgetés utolsó állomása volt a Sarki Fűszeres. Sokszor terveztem már, hogy kipróbálom, de nem gondoltam volna, hogy majd pont vacsorára fogok itt reggelit enni. Hála az égnek, hogy léteznek egész nap reggelit kínáló helyek.

A hely maga egy pici ékszerdoboz a Pozsonyi úton, nagyon kellemes terasszal. Az üzlet egy delikatesz és egy kávézó színes elegye. Isteni sajtok, házi készítésű sütemények, finom italok várják a vendégeket. A személyzet hozzáértő és segítőkész. Mivel az üzlet nagyon kicsike, forgalmasabb időszakokban picit nehézkes a vásárlás.

Amit mi kipróbáltunk az a Ham&Eggs, a Mártogatós (vega) reggeli, a Sonkás sajtos szendvics és a Carpe Diem tál volt. Mindegyik egytől egyig hibátlan volt. De a képek magukért beszélnek .. 

?